Om oss

Visionen är att uppnå bästa möjliga resultat och kvalité på utförda arbeten

Prikker Byggservice utför byggprojekt i hela norra Stockholm; Sollentuna, Täby, Vallentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Danderyd osv. Vi jobbar både åt företag och konsumenter.

Vi är ett serviceinriktat företag som värdersätter god kontakt mellan beställaren och oss som entreprenör. Det är av stor vikt att vi uppfyller era önskemål och idéer. 

Vi strävar efter att förbättras och utvecklas ständigt för att kunna växa, vi använder oss därför av pålitliga och duktiga medarbetare och underentreprenörer.

Vi bygger på löpande räkning med en budget som följs upp under arbetet, eller till fasta priser. Projekten är alltid väl dokumenterade så att vi från start noga kan planera för hur arbetet ska formas och utföras.

Vi tror att kvalitet in i minsta detalj bör genomsyra samtliga projekt – oavsett om det handlar om att gjuta grunden till ert framtida hus eller få till en exklusiv finish för er egen relaxavdelning. Vi är väldigt lyhörda när det gäller kundens önskemål, förväntningar, krav och lämnar inte ett projekt förens kunden är helt nöjd. Målet är självklart att vid varje projekt inte ha några stora besiktningsanmärkningar vid slutbesiktning.